سیر گیاهی از خانواده آلیوم (پیاز) است. ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر و تره فرنگی دارد.

به هر بخش از پیاز سیر یک حبه می گویند. حدود 10 تا 20 میخک در یک حباب وجود دارد، بدهید یا بگیرید.

در واقع پودر سیر ضامن مانند سیر در بسیاری از نقاط جهان رشد می کند و به دلیل بوی تند و طعم لذیذش یکی از مواد محبوب در آشپزی است.

با این حال، در طول تاریخ باستان، استفاده اصلی از سیر برای سلامتی و خواص دارویی آن بوده است.

استفاده از آن توسط بسیاری از تمدن های بزرگ، از جمله مصری ها، بابلی ها، یونانی ها، رومی ها و چینی ها به خوبی ثبت شده است.

دانشمندان اکنون می دانند که بیشتر فواید سیر برای سلامتی ناشی از ترکیبات گوگردی است که هنگام خرد کردن، له کردن یا جویدن یک حبه سیر ایجاد می شود.

شاید شناخته شده ترین ترکیب آلیسین باشد. با این حال، آلیسین یک ترکیب ناپایدار است که فقط برای مدت کوتاهی در سیر تازه پس از برش یا له شدن آن وجود دارد.

ترکیبات دیگری که ممکن است در مزایای سلامتی سیر نقش داشته باشند عبارتند از دی آلیل دی سولفید و اس آلیل سیستئین.

ترکیبات گوگردی سیر از دستگاه گوارش وارد بدن شما می شود. سپس آنها در سراسر بدن شما حرکت می کنند و اثرات بیولوژیکی قوی اعمال می کنند.

سیر گیاهی از خانواده پیاز است که به دلیل طعم متمایز و فواید سلامتی آن پرورش داده می شود. حاوی ترکیبات گوگردی است که اعتقاد بر این است که مسئول برخی از این فواید سلامتی است.

2. سیر بسیار مغذی است اما کالری بسیار کمی دارد؛ کالری در برابر کالری، سیر فوق العاده مغذی است.

یک حبه (3 گرم) سیر خام حاوی:

منگنز: 2٪ از ارزش روزانه (DV)
ویتامین B6: 2٪ از DV
ویتامین C: 1٪ از DV
سلنیوم: 1٪ از DV
فیبر: 0.06 گرم
این شامل 4.5 کالری، 0.2 گرم پروتئین و 1 گرم کربوهیدرات است.

سیر همچنین حاوی مقادیر کمی از مواد مغذی مختلف دیگر است.

سیر کم کالری و سرشار از ویتامین C، ویتامین B6 و منگنز است. همچنین حاوی مقادیر کمی از مواد مغذی مختلف دیگر است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *