گیاهان دارویی بسیاری هستند که همزمان با خاصیت دارویی که دارند به دلیل عطر خاص خود در غذاهای ایرانی استفاده می شوند مانند زیره سیاه که به اشکال مختلف کوهی و پرورش یافته و غیره وجود دارند. با آراد برندینگ همراه شوید تا از این محصول کسب اطلاعات نمایید.

زیره سیاه آسیاب شده از جمله گیاهان دارویی است که معطر می باشند و قابلیت استفاده به عنوان ادویه را نیز دارد به همین دلیل بسیار محبوب و پر طرفدار هستند. زیره ی سیاه از دسته گیاهان گلدار دو ساله متعلق به خانواده ی چتریان می باشد تمامی اعضای خانواده ی چتریان به داشتن عطر و بوی استثنایی مشهور هستن که زیره ی سیاه نیز یکی از این گیاهان خوش عطر است.

از خواص زیره سیاه می توان به  ضد اسپاسم بودن عصاره این محصول اشاره کرد که باعث می شود تا مشکلات تنفسی نظیر تنگی نفس و یا سکسکه در سایه این زیره سیاه تحقق پیدا کرده و زمینه های آن فراهم بشود تا گرفتگی عضلات برطرف شده و فشار خون تنظیم گردد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *