مهمترین ارزش میوه خشک بسته ای این است که بیشتر عناصر کمیاب مفید در هنگام خشک شدن حفظ می شود.
به اندازه زردآلو حاوی ویتامین نیست، اما مواد معدنی بسیار بیشتری – پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن و فسفر – نسبت به زردآلو تازه وجود دارد.
مقدار زیادی ویتامین B5 در زردآلو خشک، اسیدهای آلی و پکتین وجود دارد که به طور موثر فلزات سنگین و رادیونوکلئیدها را از بدن انسان حذف می کند.
زردآلو خشک به رفع گرفتگی عروق خونی و نرم شدن تومورهای سخت، جوانسازی پوست و تقویت مو کمک می کند.
فیبرهای گیاهی موجود در زردآلو خشک به پاکسازی روده کمک می کند. زردآلو خشک باعث تقویت قلب و افزایش هموگلوبین می شود.
خرما مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
بنابراین، یک فنجان میوه خشک 12 درصد از ارزش روزانه ویتامین B6، 7 درصد اسید فولیک، 19 درصد منگنز، 15 درصد منیزیم، 5 درصد کلسیم را تامین می کند.
این میوه خشک قلب، کبد و کلیه ها را تقویت می کند، رشد باکتری های مفید در روده ها را تقویت می کند، تعادل اسیدی بدن را حفظ می کند و خون را تغذیه می کند، رشد انتهای ریشه های مغز را تقویت می کند، توانایی بدن برای مقاومت را افزایش می دهد.
میوه خشک سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و مواد حیاتی برای بدن است.
این به درمان مراحل اولیه بیماری های قلبی عروقی کمک می کند، به عادی سازی فشار خون در فشار خون بالا کمک می کند، دستگاه گوارش را تنظیم می کند، متابولیسم را عادی می کند، به خلاص شدن از وزن اضافی کمک می کند.
حتی میتواند کارایی کاهش یافته را افزایش داده و بازیابی کند. همچنین می تواند ظاهر و وضعیت پوست را بهبود بخشد.
بدون دیدگاه