موز عمدتاً از کربوهیدرات تشکیل شده است، موز صادراتی نارس ممکن است حاوی مقادیر مناسبی از نشاسته مقاوم باشد که مانند فیبر عمل می کند، به روده شما کمک می کند و سطح قند خون سالم را ارتقا می دهد.

موز منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی به ویژه پتاسیم، ویتامین B6 و ویتامین C است.

پتاسیم. موز منبع خوبی از پتاسیم است. یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم می تواند فشار خون را در افراد با سطوح بالا کاهش دهد و برای سلامت قلب مفید باشد.

ویتامین B6. موز سرشار از ویتامین B6 است، یک موز متوسط می تواند تا 33 درصد از ارزش روزانه (DV) این ویتامین را تامین کند.

ویتامین C. مانند بیشتر میوه ها، موز نیز منبع خوبی از ویتامین C است.

موز حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی در مقادیر مناسب است. اینها شامل پتاسیم و ویتامین های B6 و C است.

بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ زودرس در جهان است.

موز سرشار از پتاسیم است، ماده معدنی که سلامت قلب و فشار خون طبیعی را ارتقا می دهد. یک موز متوسط حاوی حدود 0.4 گرم از این ماده معدنی است.

بر اساس تجزیه و تحلیل بزرگ بسیاری از مطالعات، مصرف روزانه 1.3 تا 1.4 گرم پتاسیم با کاهش 26 درصدی خطر بیماری قلبی مرتبط است.

علاوه بر این، موز حاوی فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که با کاهش قابل توجه خطر بیماری قلبی مرتبط است.

موز نارس و سبز حاوی مقادیر قابل توجهی نشاسته مقاوم و پکتین است که از انواع فیبرهای غذایی هستند.

نشاسته و پکتین های مقاوم به عنوان مواد مغذی پربیوتیک عمل می کنند و از رشد باکتری های مفید روده حمایت می کنند.

در روده شما، این فیبرها توسط باکتری‌های مفیدی که بوتیرات را تشکیل می‌دهند تخمیر می‌شوند، یک اسید چرب با زنجیره کوتاه که سلامت روده را ارتقا می‌دهد.

موز به دلیل سطوح بالای پتاسیم و آنتی اکسیدان ها ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد. علاوه بر این، نشاسته و پکتین مقاوم آنها ممکن است سلامت روده بزرگ را تقویت کند.

نظرات مختلفی در مورد اینکه آیا موز برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است یا خیر وجود دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *