خیمار یک حجاب بلند و شنل مانند مانند مقنعه مدل دار است که بیشتر از سایر حجاب ها به طور کلی تا بالای کمر آویزان می شود.
خمارها اغلب موها، گردن و شانه ها را کاملاً می پوشانند، اما صورت را شفاف می کنند، با این حال، برخی از خمارها تا زانو پایین می روند، همانطور که برای برخی از زنان مصری رایج است.
از نظر تاریخی، خمار به هر لباسی اطلاق می شود که حیا را ترویج کند، سینه را بپوشاند و او را از نگاه مردان غیر خویشاوند محافظت کند.
بتوله: بتوله احتمالاً یکی از کمتر شناخته شده یا شناخته شده ترین مقالات است. ماسکی است که عموماً از پارچه ضخیم درست میشود و گاه به دلیل عفتی که به صاحبش میدهد، نوعی نقاب محسوب میشود.
بتوله توسط زنان در مناطق خاصی از چندین کشور خلیج فارس از جمله بحرین، کویت، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، عمان و قطر و همچنین در جنوب ایران پوشیده می شود.
معمولاً توسط بادیه نشینان و زنان مسن تر و متاهل پوشیده می شود. در زمینهای ناهموار بیابان، به آن نسبت داده میشود که گرد و غبار را از بینی و دهان فرد دور نگه میدارد.
این سنت با نسلهای جوان رو به نابودی است، بنابراین مانند سایرین در این فهرست، در حوزه مد ظهور پیدا نمیکند، اما بسیاری از آنها برای زنده نگه داشتن این سنت، رویه فرهنگی را اتخاذ میکنند.
بورکا: بورکا (همچنین با املای بورکا) دومین پوشش محافظه کارانه و محافظ بدن در بین هر یک از این سبک ها در لیست پس از بوشیای زیر است.
این روبند تمام صورت را می پوشاند و یک گریل توری قلاب بافی روی ناحیه چشم دارد. برقع عمدتاً در افغانستان پوشیده می شود، زیرا توسط طالبان اعمال می شود.
این به طور سنتی در سراسر کشورهای آسیای مرکزی پوشیده شده است و از مواد مختلفی از جمله موهای اسب ساخته شده است.
در کابل، پایتخت افغانستان، بیشتر برقعها آبی هستند، اما در سایر نقاط افغانستان و پاکستان، قهوهای، سبز یا سفید هستند.
سیاست اطراف برقع جالب است و سوالات زیادی را در مورد سیاست، مذهب و موقعیت اجتماعی مطرح می کند.
بدون دیدگاه