با مصرف گوجه فرنگی امروز یزد روده خود را به حرکت درآورید: گوجه فرنگی هم مایع و هم فیبر دارد که هر دو بخش مهمی برای حفظ بیوم روده سالم از فلور متنوع روده هستند.
در این مورد، گوجه فرنگی خام بهتر از پخته است، زیرا گوجه فرنگی پخته می تواند رفلاکس اسید را در برخی افراد تحریک یا بدتر کند.
ویتامین های بیشتر برای هر چیز دیگری: علاوه بر لیکوپن، یک گوجه فرنگی حدود 40 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C را دارد.
همچنین ویتامین A برای ایمنی، بینایی و سلامت پوست شما وجود دارد. ویتامین K برای استخوان های شما؛ و پتاسیم که برای عملکرد مناسب قلب، انقباضات ماهیچه ای، حفظ فشار خون سالم و تعادل مایعات سالم به آن نیاز دارید.
البته بهترین راه برای دیدن فواید مواد مغذی موجود در گوجه فرنگی، خوردن بیشتر گوجه فرنگی است! از پاستا با مارینارا گرفته تا پیتزای ترد و آبشده با سس قرمز گرفته تا کیک سوپ گوجهفرنگی (دستور العمل را جستجو کنید و بعداً از ما تشکر کنید!).
راههای زیادی برای خوردن گوجهفرنگی بیشتر وجود دارد بدون اینکه احساس کنید خودتان را مجبور به خوردن سبزیجات خستهکننده میکنید.
خوشبختانه، مواد مغذی مانند لیکوپن از سس گوجهفرنگی آماده به جای گوجهفرنگی تازه بهتر جذب بدن شما میشود، بنابراین لازم نیست آنها را به روش خاصی بخورید تا از مزایای آن بهرهمند شوید.
سایر مواد مغذی مانند ویتامین C در گوجهفرنگی پخته کمتر وجود دارد، بنابراین انواع گوجهفرنگی را که به روشهای مختلف تهیه شدهاند بخورید تا بیشترین مواد مغذی را دریافت کنید و بیشترین فواید را ببینید.
دستور پخت سریع گوجه فرنگی مورد علاقه ما یک نسخه کم زحمت و با طعم بالا از سالاد کاپرز است.
به سادگی گوجه گیلاسی، مروارید موزارلا و ریحان را در یک کاسه سالاد ترکیب کنید، سپس با روغن زیتون بریزید تا یک غذای جانبی ساده درست کنید که طعم های پیچیده را با هم ترکیب می کند.
یک تکه نان روستایی تازه پخته شده با کره تازه مزرعه را برای یک شام سبک اضافه کنید یا به عنوان غذای مورد علاقه جدید خود که با هر وعده غذایی تابستانی در شب میل می شود، سرو کنید.
بدون دیدگاه