یکی از مزایای اصلی سیب کاهش سطح قند خون و محافظت در برابر دیابت است. برخی از آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در  سیب خشک خانگی نیز جذب و آزادسازی قند در خون را تنظیم می کند.

عمدتاً محتوای بالای آنتی اکسیدان پلی فنول کوئرستین و فلوریدزین مسئول این تنظیم گلوکز در خون هستند.

خواص ضد التهابی کوئرستین ممکن است به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند، که یک عامل خطر اصلی برای ابتلا به دیابت است. در همین حال تصور می شود که فلوریدزین مسئول جذب قند در روده است که به نوبه خود بار قند خون را کاهش می دهد و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

خوردن یک یا چند سیب خشک شکری در روز فقط یک انتخاب سبک زندگی سالم نیست، بلکه باعث کاهش سطح قند خون و محافظت در برابر دیابت می شود.

سیب برای آسم و عملکرد ریوی
سیب می تواند در درمان آسم و مراقبت کلی از ریه ها مفید باشد. بسیاری از مطالعات نشان می دهند که مصرف سیب ممکن است به طور مستقیم در کاهش خطر ابتلا به آسم مفید باشد و به کاهش حساسیت برونش کمک کند.

سیب کلسترول خون را کاهش می دهد
نه تنها میوه سیب خشک شده  بر قلب حکومت می کند، بلکه بیماری های مربوط به قلب را نیز درمان می کند. مشخص شده است که خوردن روزانه یک سیب می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد و احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

سیب همچنین منبع خوبی از فلاونوئیدها است که با کاهش فشار خون، کاهش اکسیداسیون کلسترول LDL و کاهش آترواسکلروز (تجمع پلاک در شریان ها) از بیماری قلبی جلوگیری می کند.

همچنین سیب خشک شده ۱۴۰۱  سرشار از پکتین است، فیبر محلول که نه تنها جذب کلسترول را در بدن ما مسدود می کند، بلکه

  • منابع:
    1. 6 Amazing Health Benefits of Apple that Make it a ‘Miracle Fruit’
  • تبلیغات: 
    1. قیمت عمده دیوارپوش اپوکسی
    2. رشد آویشن در آسفالت های کویر جن!
    3. مرگ دسته جمعی ماهی قزل آلا در دریا به خاطر پخش نفت
    4. قیمت جهانی کشمش تیزابی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *