بادام نوعی آجیل درختی است که حاوی ویتامین ها ، فیبر و چربی های “خوب” است. محتوای بالای مواد مغذی موجود در بادام سنگی در بازار به این معنی است که آنها فواید زیادی برای سلامتی دارند.
فواید بادام عبارتند از:
سطوح بالای ویتامین ها و مواد معدنی
ویتامین E : یک وعده (یک اونس) حاوی 50 درصد نیاز روزانه به ویتامین E است.
منیزیم: یک وعده حاوی 25 درصد از نیاز روزانه به منیزیم است.
ویتامین B2 ( ریبوفلاوین ): یک وعده حاوی 25 درصد از نیاز روزانه به ریبوفلاوین است.
پروتئین: 6 گرم پروتئین گیاهی در هر وعده.
مقدار مناسبی فیبر.
یک وعده حاوی 4 گرم فیبر است که آن را به آجیل درختی با بیشترین فیبر تبدیل می کند.
حدود 12 تا 15 درصد از وزن کل بادام را فیبر تشکیل می دهد.
بهبود کلسترول.
چربی های اشباع نشده موجود در بادام می توانند کلسترول LDL (“بد”) را کاهش دهند.
بادام همچنین می تواند کلسترول HDL (“خوب”) را افزایش دهد.
یک مطالعه نشان داد که مصرف یک رژیم غذایی مدیترانه ای که شامل آجیل است، خطر ابتلا به یک رویداد قلبی عروقی را تا حدود 30٪ کاهش می دهد.
کاهش فشار خون: نشان داده شده است که بادام فشار خون سیستولیک را کاهش می دهد، فشاری که در شریان ها هنگام ضربان قلب ایجاد می شود، که توانایی رگ های خونی را برای گشاد شدن بهبود می بخشد.
یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه 50 گرم بادام به مدت چهار هفته فشار خون سیستولیک را حدود 10 میلی متر جیوه کاهش می دهد.
در مطالعات نشان داده شده است که خوردن دو وعده بادام در روز به کاهش چین و چروک و رنگدانه های پوست در زنان یائسه کمک می کند.
در یک مطالعه بر روی بزرگسالان سالم دارای اضافه وزن و چاق که رژیم غذایی با کالری محدود داشتند، افرادی که رژیم بادام مصرف میکردند به نسبت بیشتری چربی بدن و به طور خاص چربی شکم بیشتری را از دست دادند.
اگرچه بادام در هر 1/4 فنجان 170 کالری دارد، اما روشی که بدن این کالری ها را هضم می کند باعث جذب کالری کمتری می شود.
در مقایسه با تعداد کالری های ذکر شده در برچسب های تغذیه :
در بادام کامل بو داده نشده، 25 درصد کالری کمتری جذب می شود.
در کل بو داده 19٪ کالری کمتری جذب می شود.
در بادام تفت داده شده 17 درصد کالری کمتری جذب می شود.
بدون دیدگاه