مغز پسته شور کله قوچی دارای فیبر بالایی است. فیبر ذرات غذای هضم نشده موجود در دستگاه گوارش را حذف می کند. همچنین، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد این آجیل‌ها باکتری‌های خوب موجود در معده را که به عنوان پروبیوتیک عمل می‌کنند، افزایش می‌دهند.

مصرف پسته باعث افزایش باکتری های تولید کننده اسیدهای چرب شده و روده را سالم نگه می دارد.

7. کاهش قند خون
پسته ها با وجود اینکه محتوای کربوهیدرات بیشتری نسبت به اکثر آجیل های موجود در بازار دارند، دارای شاخص هیپوگلیسمی پایینی هستند، به این معنی که باعث افزایش سطح قند خون نمی شوند.

این بدان معنی است که افزودن پسته شور زعفرانی گلستان به رژیم غذایی به ما کمک می کند تا سطح قند خون را مدیریت کنیم و در نتیجه آن را تنظیم کنیم.

8. سلامت عروق خونی
پوشش رگ خونی اندوتلیوم نامیده می شود و مهم است. باید به درستی کار کند. اگر رگ های خونی آسیب ببینند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

پسته منبع عالی اسیدهای آمینه است که می تواند به اکسید نیتریک تبدیل شود و نقش مهمی در بهبود سلامت رگ های خونی ایفا کند.

برای جمع بندی
مصرف منظم آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد.

پسته منبع عالی چربی های سالم، پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی ضروری مورد نیاز بدن است.

اثرات سلامتی مصرف پسته خندان خام ممکن است شامل کاهش سطح کلسترول و قند خون، کمک به کاهش وزن و بهبود سلامت روده باشد.

همیشه توصیه می شود قبل از تکیه بر محتوا و مصرف پسته اکبری آب خندان با پزشک متخصص مشورت کنید. نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه خطر احتمالی برای هر یک از آنها نمی پذیرند.

  • منابع:
    1. Health Benefits of Pistachios
  • تبلیغات: 
    1. چرا قیمت سرامیک رو به افزایش است
    2. بالا بردن سطح کیفیت زندگی با این روش
    3. پیش بینی بورس در 10 روز آینده
    4. کشف قدیمی ترین سرامیک متعلق به مادها

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *