انار میوه ای گرد و قرمز رنگ است. آنها دارای یک گوشت داخلی سفید هستند که به طور متراکم با دانه های خوراکی ترد و آبدار به نام آریل ها بسته بندی شده است.
آنها ممکن است بیشتر به خاطر آبمیوه های انار پخته رنگارنگی که اغلب در آن استفاده می شوند شناخته شوند، اما این میوه های منحصر به فرد چیزهای بیشتری برای ارائه دارند.
انار با پتانسیل حمایت از بسیاری از جنبه های سلامت، از ایمنی گرفته تا سلامت مغز، ارزش افزودن به برنامه غذایی سالم شما را دارد.
این مقاله به بررسی فواید تغذیه ای و سلامتی فراوان انار می پردازد.
کریستین دووال/استاکسی یونایتد
1. پر از مواد مغذی
دانه های صورتی کوچک داخل انار که به آن آریل می گویند، انگشتر نامزدی بخش خوراکی میوه است. در حالی که حذف آنها از گوشت داخلی میوه می تواند کار فشرده ای باشد، مشخصات غذایی و طعم آنها ارزش سرمایه گذاری را دارد.
به طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی انگشتر دخترانه بالایی دارد. آنها همچنین حاوی مقداری پروتئین هستند.
در زیر تغذیه آریل ها در یک میوه انار متوسط (282 گرم) آمده است (1 منبع معتبر):
کالری: 234
پروتئین: 4.7 گرم
چربی: 3.3 گرم
کربوهیدرات: 52 گرم
شکر: 38.6 گرم
فیبر: 11.3 گرم
کلسیم: 28.2 میلی گرم یا 2 درصد از ارزش روزانه (DV)
آهن: 0.85 میلی گرم یا 5 درصد از DV
منیزیم: 33.8 میلی گرم یا 8 درصد از DV
فسفر: 102 میلی گرم یا 8 درصد DV
پتاسیم: 666 میلی گرم یا 13 درصد از DV
ویتامین C: 28.8 میلی گرم یا 32 درصد از DV
فولات (ویتامین B9): 107 میکروگرم یا 27 درصد از DV
در مقایسه، یک وعده 1/2 فنجان (87 گرم) آریل 72 کالری، 16 گرم کربوهیدرات، 3.5 گرم فیبر، 1 گرم چربی و 1.5 گرم پروتئین (منبع معتبر 1) فراهم می کند.
به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه ای انار و انار اندازه لباس بافتنی نوزاد با آب انار متفاوت است، که فیبر یا ویتامین C زیادی را تامین نمی کند. این به طور کلی در مورد میوه ها صدق می کند – خوردن کامل آن فیبر بیشتری را فراهم می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه