اثرات طولانی مدت مصرف اسید استیک موجود در سرکه سیب انگبین در یک کارآزمایی آزمایشی کوچک مورد بررسی قرار گرفته است.18 در این کارآزمایی، 27 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 به خوبی کنترل شده به طور تصادفی برای مصرف 1400 میلی گرم یا 700 میلی گرم اسید استیک یا یک قرص دارونما حاوی 15 دارو انتخاب شدند.
میلی گرم اسید استیک همراه با وعده های غذایی دو بار در روز. پس از 12 هفته درمان، مقادیر HbA1c در گروهی که 1400 میلیگرم اسید استیک مصرف کرده بودند 0.16٪ کاهش یافت، اما در دو گروه دیگر به ترتیب 0.06٪ و 0.22٪ افزایش یافت.
این داده ها نشان می دهد که مصرف منظم سرکه خرما ترش به میزان متوسطی کنترل قند خون را بهبود می بخشد. آنها همچنین یک رابطه دوز-پاسخ را نشان میدهند و یافتههای قبلی را تأیید میکنند که دوز مؤثر اسید استیک ≥1400 میلیگرم را در افراد سالم نشان میدهد.
اثر طولانیمدت سرکه در مقاومت به انسولین نیز در 6 بیمار مبتلا به سندرم تخمدان پلیکیستیک مورد مطالعه قرار گرفته است. در این مطالعه، 750 میلی گرم اسید استیک به مدت 90 تا 110 روز عملکرد تخمک گذاری را ترمیم کرد (شبیه به داروی حساس کننده انسولین متفورمین.
بهبود حساسیت به انسولین کم بود، که میتوان آن را به اندازه نمونه کوچک یا دوز ناکافی سرکه (750 میلیگرم) نسبت داد.
اثر سرکه بر سطح گلوکز پس از غذا در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 در یک کارآزمایی کوچک که از پانکراس مصنوعی استفاده کرد، مورد بررسی قرار گرفته است.
در این مطالعه، 30 میلی لیتر سرکه سیب کاشان مصرف شده 5 دقیقه قبل از یک وعده غذایی مخلوط غنی از کربوهیدرات، هیپرگلیسمی پس از غذا را تقریباً 20 درصد در مقایسه با دارونما کاهش داد.
به این معنی است که 2 قاشق غذاخوری سرکه می تواند به عنوان یک غذای مکمل برای کاهش هیپرگلیسمی در بیماران مبتلا به این نوع استفاده شود.
دیابت 1 این یافته ها نشان می دهد که مکانیسم های اساسی اثر سرکه سیب پروبیوتیک بر متابولیسم گلوکز فراتر از بهبود حساسیت به انسولین در افراد دارای عملکرد پانکراس حفظ شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه